Restaurant

Onderhoud en verbouw

Gebouwen worden aangepast als er functie wijziging moet plaatsvinden. Maar ook indien er door trend wijzigingen of comfort en gebruikswensen het nodig maken om bestaande gebouwen aan te passen. Zo zijn er vele redenen om te gaan verbouwen. Vaak wordt dit gedaan met inspiratie en wensen van de gebruiker waarbij wij de bouwtechnische mogelijkheden beoordelen om de wensen van de gebruiker mogelijk te maken. Bij het verbouwen wordt meestal ook onderhoud aan het gebouw gerealiseerd.

Ieder gebouw heeft onderhoud nodig. Zaken als ramen wassen en schilderen wordt uitgevoerd door bedrijven voor dagelijks onderhoud.Voor onderhoud aan sloten, ramen en deuren, goten en daken kunnen wij voor u incidenteel uitvoeren of indien gewenst periodiek met een serviceovereenkomst.

U kunt bij ons terecht voor het verbeteren en oplossen van achterstallig onderhoud van uw onroerend goed. Vaak is dat het repareren of vervangen van ramen en deuren maar ook een compleet dak. Wij zullen u daarbij informeren en adviseren of er maatregelen getroffen kunnen worden voor het isoleren van de woning zodat u minder gebruik hoeft te maken van energie.

Renovatie

Projectmatige renovatie en groot onderhoud van woonwijken en bedrijfsgebouwen organiseren wij met betrokkenheid tot de bewoners en gebruikers van het gebouw. Een bedrijfspand of een verzamelgebouw van verschillende bedrijven waarbij het gebruikscomfort en/of het verhuurbaarheid verbeterd wordt zijn activiteiten welke regelmatig voorkomen. Voor renovatie aan kerken en soortgelijke gebouwen,vaak onder toezicht van monumentenzorg, hebben wij geen directe ervaring maar is voor ons wel een uitdaging.

Mutatie onderhoud huurwoningen

Nadat de huur van een woning bij de woningstichting is opgezegd ontvangen wij een bericht welke onderdelen van de woning niet meer geschikt zijn voor een nieuwe huurder. Hierbij is het principe; veiligheid, voldoet het, functioneert het. Nadat de huurder de woning heeft verlaten knappen wij de woning weer op zodat een nieuwe huurder de woning comfortabel kan gebruiken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan