Bouwbedrijf Baten BV Pand

WIE WIJ ZIJN

Bouwbedrijf Baten B.V. is al ruim 90 jaar een gerenommeerd bedrijf dat regelmatig geselecteerd wordt als bouwpartner voor het uitvoeren van al uw bouwprojecten, uiteenlopend van woningen, scholen huisvesting tot en met utiliteitsbouw. Heeft u bouwplannen? Laat u overtuigen door onze correcte wijze van samenwerking, het leveren van échte kwaliteit tegen een scherpe prijsstelling.

Kortom: wij zijn voor ú de ideale bouwpartner!

ADVIES EN BEGELEIDING

Met ons team zijn wij voor u tevens een degelijke adviseur in de begeleiding vanaf uw initiatief voor uw bouwplannen. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we ook ú kunnen overtuigen van onze manier van eerlijk en vertrouwd bouwen.

Bouwbedrijf Baten BV Hek

WAT WIJ DOEN

Wij realiseren nieuwe gebouwen en verbouwen c.q. renoveren bestaande gebouwen. Dat doen we meestal in opdracht van projectontwikkelaars, particulieren, bedrijven en (semi) overheidsinstellingen. Ook het isoleren en verduurzamen van woningen behoort tot onze werkzaamheden. Wij organiseren en coördineren het bouwmanagement met bouwlogistiek en stellen het bouwplan samen met onze vaklieden, leveranciers en onderaannemers.

Over het algemeen levert de opdrachtgever zijn bouwplannen aan. Graag willen wij zo vroeg mogelijk bij het bouwplan betrokken worden. Wij ontwikkelen de bouwplannen mee uit en realiseren het werk waarbij alle wensen van de opdrachtgever gerealiseerd worden.

Ook uw klussen, verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden worden door Bouwbedrijf Baten zowel in de utiliteitsbouw als in de particuliere sector op een hoogstaand kwaliteitsniveau uitgevoerd.