Bouwbedrijf Baten BV Pand

WIE WIJ ZIJN

Bouwbedrijf Baten B.V. is al ruim 90 jaar een gerenommeerd bedrijf dat regelmatig geselecteerd wordt als bouwpartner voor het uitvoeren van al uw bouwprojecten, uiteenlopend van woningen, scholen huisvesting tot en met utiliteitsbouw. Heeft u bouwplannen? Laat u overtuigen door onze correcte wijze van samenwerking, het leveren van échte kwaliteit tegen een scherpe prijsstelling.

Kortom: wij zijn voor ú de ideale bouwpartner!

ADVIES EN BEGELEIDING

Met ons team zijn wij voor u tevens een degelijke adviseur in de begeleiding vanaf uw initiatief voor uw bouwplannen. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we ook ú kunnen overtuigen van onze manier van eerlijk en vertrouwd bouwen.

Bouwbedrijf Baten BV Hek

WAT WIJ DOEN

Wij realiseren nieuwe gebouwen en verbouwen c.q. renoveren bestaande gebouwen. Dat doen we meestal in opdracht van projectontwikkelaars, particulieren, bedrijven en (semi) overheidsinstellingen. Ook het isoleren en verduurzamen van woningen behoort tot onze werkzaamheden. Wij organiseren en coördineren het bouwmanagement met bouwlogistiek en stellen het bouwplan samen met onze vaklieden, leveranciers en onderaannemers.

Over het algemeen levert de opdrachtgever zijn bouwplannen aan. Graag willen wij zo vroeg mogelijk bij het bouwplan betrokken worden. Wij ontwikkelen de bouwplannen mee uit en realiseren het werk waarbij alle wensen van de opdrachtgever gerealiseerd worden.

Ook uw klussen, verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden worden door Bouwbedrijf Baten zowel in de utiliteitsbouw als in de particuliere sector op een hoogstaand kwaliteitsniveau uitgevoerd.

Ons team

Rene Baten is de eigenaar van bouwbedrijf Baten BV

René Baten

Eigenaar en calculator

49 jaar en 28 jaar werkzaam bij Bouwbedrijf Baten. René heeft meestal de eerste contacten met de opdrachtgever, stelt de calculaties en de aanneemovereenkomsten samen, en zorgt voor de algemene zaken binnen het bedrijf.

Mail Rene Baten

Koen Baten

Koen Baten

Eigenaar en projectleider

47 jaar en 25 jaar werkzaam bij Bouwbedrijf Baten. Naast de algemene zaken begeleidt Koen de projecten vanuit kantoor, maar meestal op de bouwlocaties. Hij realiseert de bouwvoorbereiding,contracteert de onderaannemers en leveranciers en geeft leiding aan de uitvoerder en werknemers op de bouwplaats.

Mail Koen Baten

Hans

Hans van den Bosch

Projectleider

61 jaar en inmiddels ruim 40 jaar werkzaam bij Bouwbedrijf Baten waarbij een zeer brede ervaring is opgebouwd voor realisatie van bouwprojecten in de meest ruime zin van het woord. Hans realiseert de bouwvoorbereiding, contracteert de onderaannemers en leveranciers en geeft leiding aan de uitvoerder en werknemers op de bouwplaats.

Mail Hans van de Bosch