Isoleren & verduurzamen

Wij ontzorgen particulieren in het streven hun (vrijstaande) woning te verduurzamen. Dit met het doel om het wooncomfort te verbeteren, lagere energiekosten te genereren, te zorgen voor een verbeterde uitstraling en zo ook een waardestijging van de woning te realiseren.

LEES MEER
Nieuwbouw bedrijfshal

Nieuwbouw

Wij realiseren nieuwe woningen en bedrijfsruimte als hoofdaannemer voor particulieren en bedrijven. Onze klanten zijn project ontwikkelaars, incidentele opdrachtgevers en uit eigen project ontwikkeling. Voor particulieren realiseren wij vrijstaande woningen als maatwerk exact afgestemd op het ontwerp van de klant.

LEES MEER
Achterkant landhuis

Verbouw & onderhoud

Onderhoud en Verbouwingen realiseren wij bij particulieren, bedrijven en winkels. Ook realiseren wij project matig en incidenteel onderhoud voor vastgoed beheerders. Dit kan gaan om uitbreiding, herinrichting en/of verbetering van het gebouw.

LEES MEER
Bouwtekening

Vastgoed ontwikkeling

Wij zijn altijd op zoek naar her ontwikkeling locaties of nieuwe inrichting van bouwterreinen voor realisatie van woningen en bedrijfsruimte. Na realisatie wordt het vastgoed verkocht of beheren en exploiteren wij het vastgoed in eigen beheer.

LEES MEER