Woonwijk nieuwbouw

Burgerlijke bouw

Wij realiseren gebouwen bestemd voor bewoning. Zie “projecten” voor een greep uit door ons gerealiseerde projecten.

Vrijstaande woningbouw

Vrijstaande villa’s met een unieke vormgeving worden exact afgestemd op uw eisen, wensen en smaak en in goed overleg met u als individuele opdrachtgever tot in detail voorbereid. De casco- en/of complete afbouw geschiedt vervolgens overeenkomstig de met u uitgewerkte plannen van uw woning.

Geschakelde woningbouw

Voor projectontwikkelaars en uit eigen projectontwikkeling realiseren wij seriematige woningbouw. Wij realiseren deze woningen in een traditioneel bouwmethode met het voordeel dat wij de flexibiliteit kunnen bieden voor wijzigingen en aanpassingen van de standaard woning zonder dat er alleen in een vast optiepakket te moeten kiezen.

Gestapelde woningbouw

Voor projectontwikkelaars en uit eigen projectontwikkeling realiseren wij appartementen met een gezamenlijke ingang. Vaak zijn dit gebouwen met een ondergrondse parkeervoorziening en winkels op de begane grond.

Wij kunnen u ook in contact brengen met architecten en adviseurs.

Bedrijfsgebouwen

Bij “projecten” treft u een diversiteit aan van door ons gerealiseerde bedrijfsgebouwen.

Utiliteitsbouw

Voor bedrijven, instellingen en scholen bouwen wij bedrijfsgebouwen en gebouwen voor maatschappelijke functies. Wij realiserende gebouwen overeenkomstig de namens opdrachtgever door de architect ontworpen tekeningen. Graag komen wij ook in contact met de opdrachtgever tijdens de initiatief fase waarbij wij onze inbreng bieden en bespreken met de opdrachtgever om tot een bouwplan te komen welke aan de functies en gebruikerseisen. In overleg met de eventueel mede door met ons te selecteren ontwerpers en adviseurs zal de bouw van het pand tot in detail voorbereid worden. Door onze flexibele inzet is het ook tijdens het bouwproces nog mogelijk veranderingen te realiseren. Hierdoor ontstaat uiteindelijk een optimale huisvesting, die optimaal is afgestemd op de eisen en wensen van de gebruikers. 

Overige gebouwen

Ook scholen, overheid en gemeentelijke gebouwen alsmede gebouwen met horecavoorzieningen realiseren wij voor opdrachtgevers.

Vraag vrijblijvend een offerte aan